Wie ben ik?

Daisy Lavrysen

Met een bachelor handelswetenschappen op zak en na meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld, heb ik besloten om het roer om te gooien en naar mijn gevoel en hart te luisteren.  Tijdens een intensieve periode van 3 jaar heb ik me omgeschoold van een verkoopsondersteunende functie in customer service tot HR business partner en coach. 

 

Ik volgde een opleiding tot leefstijl- en loopbaancoach en meerdere verdiepingscursussen in assertiviteit, psycho - fysieke weerbaarheid en verbindende communicatie.  Daarnaast ben ik kind- en oudercoach in opleiding.  

 

Vervolgens behaalde ik een postgraduaat mentaal welzijn op het werk waarmee ik organisaties o.a. begeleid in het opzetten en uitrollen van een welzijnsbeleid met de focus op stress, burn out, ziekteverzuim en re-integratie.  Weldra rond ik ook mijn opleiding HR management af.  

 

Vanuit mijn authentieke zelf en als ervaringsdeskundige begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een betere energiebalans en meer vitaliteit, kortom een bewuster, gelukkiger en zinvoller leven.  

Wil je meer over me weten, bekijk dan zeker mijn Facebook of Linkedin pagina.