Wat wil ik bereiken?

 

Er is meer en meer aandacht voor een gezonde geest in een gezond lichaam.  Mindset en gezonde voeding zijn nu belangrijker dan ooit om een stabiel afweersysteem en blijvende immuniteit op te bouwen. 

 

Mensen stapsgewijs begeleiden naar een evenwichtig en gelukkig leven met blijvende gedragsverandering tot gevolg hebben mij gemotiveerd om van mijn passie mijn beroep te maken. 

 

De focus ligt op jouw mogelijkheden om de controle over je dagelijks leven te herwinnen door het integreren van nieuwe leefstijlgewoontes, afhankelijk van jouw individuele situatie (privé en professioneel). 


Hoe doe ik dat?

Visie

Ik kijk naar het menselijk totaalbeeld vanuit een persoonlijke en holistische benadering, geïnspireerd door zowel Oosterse als Westerse invloeden. 

 

Body, mind, soul en spirit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Ik werk dus niet alleen op symptoombestrijding maar ga samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaken.

 

Ik vertrek vanuit oplossingsgericht coachen met aandacht voor volgende 4 pijlersstressbeheer, psycho - fysieke en sociale weerbaarheid, werkvreugde en gezonde voeding.

 

Ik wissel gesprekken af met lichaamswerk en gebruik hierbij visuele modellen.  Ik baseer me op methodieken en technieken uit de positieve psychologie, rationeel emotieve therapie, cognitieve gedragstherapie, nlp, yogafilosofie en mindfulness.